در انتخابات هیئت مدیره مشخص شد:
دو نفر از نمایندگان مجلس در جمع هیئت مدیره جمعیت هلال احمر استان همدان
مرحله استانی چهارمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر در همدان برگزار شد و چهار نفر اعضای هیئت مدیره و یک نفر بازرس این دوره از انتخابات شناخته شدند که در جمع آنان اسامی دکترمهدی مفتح نماینده تویسرکان و محمد کاظمی نماینده ملایر به چشم می خورد
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان،درابتدای این جلسه پیام رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص برگزاری مرحله استانی ازچهارمین دوره انتخابات هیئت مدیره توسط دکتر بهروز کارخانه ای مدیر عامل و رئیس ستاد انتخابات هلال احمر استان و مشاور عالی استاندار همدان قرائت گردید.
وی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اعضاء هیئت مدیره در دوره قبلی، مراتب تقدیر خود را از اعضای ستاد و هیئت نظارت بر انتخابات مذکور را اعلام نمود و خاطرنشان کرد هدف اصلی جمعیت هلال احمر، دستگیری از نیازمندان و محرومین در جای جای ایران اسلامی است که در این راستا حضور و وجود داوطلبان بسیارموثراست .
رییس ستاد انتخابات هلال احمر استان اضافه کرد هدف والای جمعیت هلال احمر تزریق روح داوطلبی و بشر دوستی در کشور و جامعه جهانی است، و در این راه بر اساس اساسنامه جمعیت حرکت می کنیم و همه ما یک رسالت برون سازمانی نسبت به جمعیت هلال احمر داریم و آن هم معرفی دقیق این موسسه خیریه و غیر انتفاعی در جامعه است تا بتوانیم در حوزه جذب جوانان و داوطلبان و ارائه خدمات بی منت به خوبی عمل کنیم.
مشاور عالی استاندار همدان گفت تعیین و معرفی هیئت مدیره خبره از استان به مجمع نمایندگان کشوری هلال احمر یک امر بسیار مهم و ضروری است چون هر چقدر افراد موثر و توانمند باشند راه یابی آنها به جمع شورای عالی جمعیت هلال احمر سهل تر خواهد بود.
دکتر بهروز کارخانه ای افزود هفت نفر کاندیدای هیئت مدیره مرحله استانی هستند که از این تعداد چهار نفر انتخاب خواهند شد و 2 نفر از آن چهار نفر هم به مجمع عمومی کشور راه خواهند یافت.
در ادامه مراسم از بین حاضرین جلسه هیئت رییسه سنی و سپس هیت رئیسه دائمی مشخص شدند و آنگاه نامزدها ضمن معرفی سوابق اجرایی شخصی، برنامه های خود را اعلام نموده و انتخابات وارد مرحله اجرا گردید.
سپس با نظارت همه حضار صندوق اخذ رای پلمپ و رای گیری به انجام رسید که نهایتا بعد از شمارش آرا آقایان محمد مهدی مفتح، حسن بهرامی، محمد کاظمی و محمدرضا قائدی به عنوان اعضا اصلی و آقایان مصطفی کاویانی و ابوالفضل حسنی پژو به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.
لازم به ذکر است از بین کاندیدا های بازرسی نیز آقایان فرهاد جهانیان و محمد مرادی به عنوان بازرس اصلی و آقای عباس مهدیان به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدندکه در پایان رییس ستاد انتخابات استان مراتب تبریک خود را به اعضای منتخب هیئت مدیره و بازرسی ابراز نمود.
گفتنی است دو نفر از این منتخبین جهت عضویت در شورای عالی در مرحله سوم انتخابات مجامع عمومی شرکت خواهند نمود و در صورت کسب رای لازم به جمع شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور راه خواهند یافت.



