همدان
امروز شنبه  ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) در جمعیت هلال احمر استان همدان برگزار شد.

به مناسبت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) ، مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر استان همدان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان : روز دوشنبه ۵ دیماه سالجاری مصادف با سالروز زلزله بم و شهادت حضرت زهرا (س) طی مراسمی در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر استان با حضور مدیرعامل، معاونین، کارکنان، امدادگران،جوانان، داوطلبان و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و شهروندان برگزار شد .
در این مراسم علی سنجربگی مدیرعامل جمعیت هلال احمر ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: ایام فاطمیه فرصتی ارزشمند برای شناخت شخصیت برجسته و ممتاز بانوی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) است.
 
وی با اشاره به سالروز زلزله بم گفت:  امروز با افزایش آموزش ها و تقویت سطح توانمندی‌ها و مهارتهای امدادی کارکنان و نجاتگران و داوطلبان، می‌توانیم با ارائه خدمات صحیح و بموقع در حوادث و بلایای احتمالی در راستای ایجاد جامعه ای تاب آور  تلاش کنیم. 
 
سخنران مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی نیاز افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) فارغ از زنان جامعه، برای همه اقشار جامعه، الگویی بی‌نظیر بودند که باید از شخصیت‌های ایشان در ابعاد مختلف بهره‌مند شد.
 
وی گفت: با نگاهی به شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، سیاسی و … به این موضوع پی می‌بریم که ایشان از شخصیت والایی به عنوان دخت پیامبر گرامی اسلام (ص) برخوردار بودند.
 
حسینی نیاز تصریح کرد: ایام فاطمیه فرصت مناسبی است تا در مجالس عزاداری موضوعات مهمی از جمله سبک زندگی، عبودیت و بندگی، خانه‌داری، همسرداری و تربیت فرزندان حضرت زهرا(س) به‌عنوان الگو برای جامعه و خانواده‌ها معرفی و تبیین شود.

تصاویر

مشاهده ۱۱
/
۱۴۰۱/۱۰/۰۸- ۱۲:۰۲
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است