همدان
امروز سه شنبه  ۲۵ آذر ۱۴۰۴
طرح های عمرانی جمعیت هلال احمر همدان

۵۱ خانه هلال جدید در استان همدان افتتاح شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در جلسه آیین افتتاح پروژه‌های امدادی و عمرانی جمعیت هلال احمر با حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور که بصورت ویدئو کنفرانس با سراسر کشور برگزار شد از افتتاح همزمان ۵۱ خانه هلال در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد خانه‌های هلال در استان به ۲۳۰ خانه رسیده است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان علی سنجربگی گفت : ۵۱ خانه هلال به صورت همزمان در استان افتتاح شد که از این تعداد، ۳۷ خانه هلال روستایی و ۱۴ خانه هلال شهری هستند.

سنجربگی با بیان اینکه آموزش های امدادی، ارزیابان اولیه درسوانح و همچنین افزایش سرعت امدادرسانی در سوانح و حوادث از اهداف تشکیل خانه‌های هلال است، تصریح کرد: استراتژی صلیب سرخ و هلال احمر، محلی شدن خدمات بشردوستانه امدادی است چراکه یکی از فاکتورها در امدادرسانی، سرعت است و باید از زمان طلایی استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی و آب و هوایی که باعث به‌ وجود آمدن حوادث طبیعی مختلفی همچون سیل می‌شود، مطرح کرد: می‌توان با همکاری معاونت عمرانی، مدیریت بحران و دفتر امور روستایی استانداری با خانه هلال در روستاها و مناطق شهری اقدامات موثری برای پیشگیری از بروز بحران انجام داد.

در ادامه علیمردان طالبی مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری با تاکید بر کیفی سازی خانه‌های هلال گفت: با همکاری بخشداری‌ها و دهیاری‌های استان و همچنین احصا نیازها در بخش پیشگیری از بحران، با تدوین دستورالعمل و بخشنامه می‌توان یک ساختار قوی داشته باشیم.

انتهای پیام /

 

مشاهده ۱۰۴
/
۱۴۰۲/۰۳/۲۵- ۱۹:۴۸
/
0
تعداد بازدید:104 پنج شنبه 25 خرداد 1402 - 19:48
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه