همدان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

مسابقات فوتسال پایگاه‌های امداد و نجات منطقه ۵ کشور برگزار شد

مسابقات فوتسال پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر منطقه‌ ۵ کشور جام شهدای امدادگر با قهرمانی تیم پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جمعیت هلال‌احمر استان کردستان به پایان رسید.

به گزارش روابط‌ عمومی جمعیت هلال‌ ‌احمر استان همدان،‌ علی سنجربگی مدیرعامل هلال احمر استان روز شنبه‌ در این خصوص گفت: مسابقات فوتسال پایگاه‌های امداد و نجات منطقه ۵ انتخابی کشور شنبه ۱۱ آذرماه سال جاری با برگزاری دیدارهای فوتسال به میزبانی جمعیت هلال احمر استان همدان در سالن شهیدان حاجی بابایی به پایان رسید.

وی ادامه داد: مسابقات بصورت تک حذفی برگزار شد که تیم‌های کردستان، کرمانشاه و همدان به مصاف هم رفتند و در آخر تیم کرمانشاه و کردستان موفق شدند حریفان خود را شکست دهند و راهی فینال این مسابقات شوند. در دیدار پایانی نیز ۲ تیم مقابل هم صف‌آرایی کردند که در جدال دو تیم در ۲ وقت قانونی، تیم کردستان موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ تیم کرمانشاه را شکست داده و به مقام اول این بازی‌ها برسد.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری مسابقات فوتسال استفاده از توانایی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و همچنین نیروهای انسانی بالقوه‌ ای است که در پایگاه‌های امداد و نجات وجود دارند و برگزاری مسابقات به صورت مستمر تاثیر بسیاری در پویایی، سلامتی و تندرستی نجاتگران در شعب و پایگاه.ها خواهد داشت. البته با شناختن این توانایی‌ها و برگزاری مسابقات منظم و در طول ایام سال می‌توانیم رقابت پویاتر و بهتری را داشته باشیم.

گفتنی است ۸ تیم برتر از سراسر کشور در این رقابت‌ها همزمان با سالروز زلزله بم ۵ دی ماه سال جاری در شهرستان بم، به مصادف هم خواهند رفت.

انتهای پیام /

مشاهده ۳۵
/
۱۴۰۲/۰۹/۱۹- ۰۷:۳۳
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه