همدان
امروز سه شنبه  ۲۵ آذر ۱۴۰۴

جلسه هماهنگی خانه‌های هلال در روستاهای بخش مرکزی همدان

نشست مشورتی و جلسه هماهنگی خانه‌های هلال در روستاهای بخش مرکزی همدان با حضور بخشدار مرکزی همدان، رئیس اداره حراست و رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان همدان و مدیر امور مساجد شهرستان همدان برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان همدان، محمدحسن دهبانی، بخشدار بخش مرکزی همدان گفت: توجه به مدیریت محلی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی هر منطقه، جزء برنامه‌های اصلی توسعه استان است و دهیاران موظف‌اند، راه‌اندازی و فعال‌سازی خانه‌های هلال در روستاهای خود را به‌عنوان یک تکلیف جدی پیگیری کنند تا این مراکز در تمامی روستاهای بخش فعال شوند.

مهدی حاصلی حاصلی رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان همدان گفت: خانه‌های هلال در روستاها نقش مهمی در امداد و نجات، ارائه خدمات بهداشتی و افزایش آمادگی مردم در شرایط بحرانی مانند حوادث، آتش‌سوزی، سیل و زلزله دارند.

وی افزود: دوره‌ها و برنامه‌های آموزشی مورد نیاز با همکاری دهیاران در این مراکز اجرا خواهد شد.

در پایان، احکام مسئولان خانه‌های هلال روستایی به دهیاران تحویل شد.

مشاهده ۱۳
/
۱۴۰۴/۰۹/۱۲- ۲۲:۰۸
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه