همدان
امروز سه شنبه  ۲۵ آذر ۱۴۰۴

برگزاری دوره مربیگری پایه در جمعیت هلال‌احمر همدان

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر استان همدان از برگزاری دوره مربیگری پایه در محل مرکز علمی‌ - کاربردی هلال‌احمر همدان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر استان همدان، وحید عرفانی گفت: این دوره آموزشی ویژه بانوان با حضور ۲۶ نفر از داوطلبان و علاقه‌مندان حوزه آموزش، در مدت دو روز برگزار شد و شرکت‌کنندگان در طول دوره با مبانی و اصول اولیه مربیگری، شیوه‌های نوین آموزش و استانداردهای آموزشی جمعیت هلال‌احمر آشنا شدند.

عرفانی افزود: در پایان این دوره، آزمون پایانی از شرکت‌کنندگان به عمل خواهد آمد و افرادی که موفق به کسب نمره حد نصاب شوند، مجوز لازم برای فعالیت به عنوان مربی آموزشی را دریافت کرده و می‌توانند در شعب جمعیت هلال‌احمر استان همدان نسبت به برگزاری کلاس‌های آموزشی اقدام کنند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر استان همدان همچنین خاطرنشان کرد: دوره مربیگری پایه ویژه آقایان نیز در دی‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد تا زمینه بهره‌مندی هرچه بیشتر نیروهای توانمند و علاقه‌مند از این دوره‌های آموزشی فراهم شود.

وی در پایان هدف از برگزاری این دوره‌ را توانمندسازی نیروی انسانی، ارتقای کیفیت آموزش‌ها و توسعه شبکه مربیان تخصصی در سطح استان دانست.

مشاهده ۳
/
۱۴۰۴/۰۹/۲۴- ۲۱:۴۵
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه