همدان
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

عملیات موفق امداد و نجات کوهنورد ۶۲ ساله در ارتفاعات الوند

سقوط یک مرد ۶۲ ساله در محدوده پناهگاه اول دشت میشان، با اقدام سریع نجاتگران مستقر در منطقه و مشارکت عوامل اجرایی جمعیت هلال احمر استان همدان و کوهنوردان حاضر، با موفقیت به پایان رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر استان همدان، ظهر روز جمعه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴، در ساعت ۱۱:۵۰ و در پی اعلام مرکز فرماندهی عملیات مبنی بر سقوط فردی ۶۲ ساله در حوالی پناهگاه اول دشت میشان که از ناحیه سر دچار تروما شده بود، نجاتگران پایگاه کوهستان دشت میشان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به محل حادثه اعزام شدند و رأس ساعت ۱۲:۱۵ به مصدوم دسترسی پیدا کردند.

نجاتگران پس از ارزیابی وضعیت و انجام اقدامات اولیه امدادی، عملیات تثبیت و انتقال مصدوم را با استفاده از بسکت آغاز کرده و پس از طی مسیر کوهستانی، در ساعت ۱۴:۰۰ وی را در محدوده گنجنامه تحویل عوامل اورژانس دادند.

این عملیات امداد و نجات با همکاری نجاتگران حاضر در صحنه، تیم‌های پشتیبان و نجاتگران واکنش سریع انجام شد و در جریان آن، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان، خزانه‌دار این جمعیت و همچنین تعدادی از کوهنوردان حاضر در منطقه، با حضور میدانی و همکاری مؤثر، در روند انتقال ایمن مصدوم مشارکت داشتند.

جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به اهمیت آمادگی تیم‌های امدادی مستقر در ارتفاعات الوند، از شهروندان و کوهنوردان درخواست می‌کند با رعایت اصول ایمنی، از بروز حوادث مشابه پیشگیری کنند.

مشاهده ۲۳
/
۱۴۰۴/۱۰/۱۲- ۲۱:۳۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه